sobota, marca 11, 2006

Vyhlasujeme pátranie

Alebo prečo len som a poniektorí sú... niečím

Hľadá sa Bobík, naposledy sme ho videli v jednom podniku, do ktorého sme so štvorlístkom zapadli pri našom piatkovom korzovaní Starým mestom. Bobík po konzumácii 15-ho Cuba libre radostne zvolal „nie je nič lepšie než Havana! Nech žije súdruh Castro!“ Nanešťastie pre neho sa v tom podniku konal zraz mladých konzervatívcov, ktorí túto pomimo utrúsenú, recesistickú poznámku nezobrali vôbec s liberálnym nadhľadom a aj napriek našej najväčšej snahe sa Bobík okamžite stratil v záplave rozzúrených konzervatívnych tiel, kam bol vtiahnutý nejakou rukou (pravicou). Prosím kto ho videl, alebo má o ňom nejaké informácie, nech sa nám ozve. Máme o neho strach, obzvlášť po tom čo sme zistili že istý nemenovaný týždenník má novú rubriku Varíme konzervatívne a v relácii Pod lampou ponúkal Štefan Hríb svojich hostí bravčovými rezňami.

Nabudúce:
Prečo sa palestínsky diskutujúci neponúkol Štefanovými rezňami a čo spôsobilo mierny úškrn na tvári bratislavského rabína.

Môžem byť pravicový ľavičiar, alebo ľavicový pravičiar?

Aký je rozdiel medzi konzervatívcom a konverzatívcom , je lepšie byť umiernený stalinista, alebo radikálny komunista?

Byť či nebyť?! (including interview s bývalým príslušníkom VB, zasahujúcim na Národní třídě 89, s podtitulom Byť či biť?!).

3 Comments:

Blogger Pecosita said...

totoje prudko vazna tema na moju jarnu (hahahaha, ze jarnu) unavu

12 marca, 2006 21:00  
Anonymous Anonymný said...

Musim povedat ze nasledovne temy ma zaujali a tymto by som sa chcel prihlasit do diskusie, ktora bude k tymto temam. Dakujem o zaradenie do poradia. Luci sa s vami pravicovo na lavicu orientovany konzervativny liberal s homosexualne heterosexualnymi sklonmi.

13 marca, 2006 10:50  
Blogger pinda said...

Vasa pravo-lavo-liberalno-konzervativna orientacia je uplne v poriadku, vedenie vsak bude musiet prehodnotit vase hetero-homosexualne sklony a v pripade ich pozitivno-negativneho vyhodnotenia budete ne-zaradeny do diskusie.

13 marca, 2006 12:12  

Zverejnenie komentára

<< Home